Kurumsal

Kurumsal

Hakkımızda

1984 yılında başladı üretim yolculuğumuz. Her geçen yıl sabırla, özveriyle, büyük bir emek harcayarak sağlam adımlarla yürüdük bu yolda. Kendimize her zaman kaliteli ürün üretmeyi düstur edinirken, müşteri memnuniyetini en değerli politikamız olarak belirledik.

Bugün her sektöre uygun teşhir ve depolama raf sistemlerinin üreticisi konumuna geldik. Bu ürünler; Market raf sistemleri, Ahşap sistemleri, Depo raf sistemleri olarak dört ana dalda toplanmaktadır.

Yıllık toplam 7500 ton çelik saç ve profil, 10.000 adet ahşap tabakta hammadde işleme kapasitesine sahip tesislerimizde üretime devam etmekteyiz.

Bu özverili çalışmaların neticesi olarak, bugün tüm Türkiye ye hizmet verebilen, ayrıca 25 ülkeye ihracat gerçekleştiren güçlü bir üretici konumuna gelmiş bulunmaktayız.

Biz kaliteli ürün elde, etmenin yolunun, deneyimli iş gücü ve otomasyona dayalı son teknoloji makinelerle üretimden geçtiğini çok iyi biliyoruz. Bu bağlamda arge’ye ve teknoloji yatırımlarına son derece önem veriyoruz. Ayrıca kalite politikamız ve çevreye olan sorumluluğumuz gereği; ISO9001, ISO14001, CE, TSE-HYB standartlarında üretim yapmaktayız.

Türkiye de ve dünyada önemli markalar ve müşterilerle çalışan Özkan Raf, üretemeye ve bu yolda sağlam adımlarla yürümeye devam etmektedir. Birbirinden özel tasarım ve uygulamalarımız için sizi de ailemize bekliyoruz.

 

 

 

Web Tasarım & Yazılım Webkent Yazılım

Whatsapp